Izrada i prodaja fenjera i drugih proizvoda od drveta

Svetlost koja dolazi od treptaja sveće iz fenjera napravljenog od najfinijeg drveta, uklapa se u svaki ambijent kuće, terase ili dvorišta, stvarajući nezaboravnu atmosferu. Taj ugođaj Vam je omogućila Moja radionica Sremac, koja pored fenjera raznih oblika, veličina i boja nudi i druge ručno izrađene proizvode od drveta i drugih materijala. Svi naši proizvodi su napravljeni da imaju praktičnu namenu. Fenjeri da Vam obasjaju i ulepšaju prostor. Svećnjaci da daju prefinjienost a daska za sečenje hleba da rad u kuhinju učini jednostavnijim.
Mnogo drugih kreativnih i funkcionalinih proizvoda će biti u ponudi Moje radionice Sremac. Mi smo našem web portalu dali ime marifetluci, što u prevodu znači veština, a i ako ima i drugih prevoda i tumačenja te reči, mi smo je odabrali jer želimo da Vam pokažemo da reč marifetlici kod nas znači veštinu stvaranja. I upravo ta veština, trud i talenat mogu da opišu Moju radionicu Sremac jednom rečju MARIFETLUCI. Svi naši proizvodi su unikati, rade se ručno sa puno ljubavi, veštim rukama i velikim srcem. Želimo Vam puno lepih trenutaka uz naše fenjere, svećnjake i ostale proizvode Moje radionice Sremac.
Veliki izbor

za sve namene i prostore

Brza izrada i dostava

za samo par dana

100% Vraćamo novac

ako niste zadovoljni

Najbolji proizvodi Moje radionice

rucno odabrani iz nase kolekcije

Trebaju Vam dodatne informacije?
Želite nešto novo?
Tu smo za Vas.
Slobodno nas pitajte.

Ako imate neko pitanje o našim proizvodima, mi Vam stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, putem telefona ili e-mail. Uvek smo raspoloženi da Vas čujemo. Ako imate predlog, sugestiju ili želju da Vam napravimo neki proizvod po Vašim instrukcija, pozovite nas. Biće nam drago da odgovorimo na svako Vaše pitanje i zahtev, mi cenimo Vaše mišljenje a svaki predlog nas čini još boljim.

Zainteresovani za kupovinu?

Izaberite proizvod iz naseg katalog od fenjera kreiranih od drveta do sveca koji ce Vam ukrasiti Vas dom i dvorsite.

sr_RSСрпски језик