Dostava naručenih proizvoda na teritoriji Srbije

Korisnik prilikom naručivanja u zavisnosti od mesta gde se nalazi ima sledeće mogućnosti dostave:

– Dostava brzom poštom – ovo je izbor po defaultu i važi na teritoriji cele Srbije.

Dostavu naručenih proizvoda vršimo AKS brzom poštom prema po sistemu danas za sutra. ( uobičajeno je danas za sutra – osim u dane vikenda i praznika, pošto ne vrše dostavu vikendom)

– Cena dostave je trenutno 630,00 dinara ( uračunat PDV ) po paketu, što se automatski uračunava u SUMU za plaćanje prilikom naručivanja proizvoda.

NAPOMENA: Ukoliko korisnik ima ugovor sa drugom službom, prilikom naručivanja proizvoda, može u napomenama tražiti dostavu tom službom. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti a kupac će plaćanje dostave rešiti sa svojom dostavnom službom.

– Preuzimanje u prostorijama Udruženja „Sremac“ – izbor koji imaju korisnici iz Mačvanskog i Sremskog okruga , odnosno svi korisnici koji se odluče da na ovaj način preuzmu robu. Za korisnike koji nisu  iz Mačvanskog i Sremskog okruga , a odluče da na ovaj način preuzmu robu, potrebno je da u napomeni to i navedu. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti, a kupac će preuzeti robu lično u prostorijama Udruženja.

– Za sve ostale proizvode, ako suma porudžbine prelazi 8000 dinara, dostava je besplatna.

Dostava naručenih proizvoda van teritorije Srbije

Za dostavu koristimo službe POŠTE SRBIJE,  AKS, BEX, City Expres prema njihovom cenovniku ( proračun se vrši automatski prilikom unosa zemlje u koju se šalje paket a na osnovu težine paketa ) na Checkout ( KASA ) stranici.

bs_BABosanski