Ko smo mi

Iz ravnog Srema, pored reke Save, pored poznatih mesnih sremačkih đakonija dolazi i Moja radionica.​

Moja radionica se bavi proizvodnjom i distribucijom ručno pravljenih artikala od najfinijih materijala, fenjera, stalaka za sveće i ostalih ukrasnih i funkcionalnih proizvoda dizajniranih tako da se uklapaju u svaki ambijent. Veština i mala doza talenta kada se pomešaju sa kreativnošću daju rezultate za koje smo sigurni da Vas neće ostavti ravnodušnim. Želimo da Vam naši proizvodi ulepšaju svakodnevnicu i da u njima uživate, baš onako kao što mi uživamo dok ih pravimo. Kod nas nećete naći identičan proizvod, jer se svaki proizvod radi ručno iz duše, a izrada svakog pojedinačnog artikla je za nas nov izazov kome se posvećujemo maksimalo do najsitnijih detalja. U svakom našem proizvodu je utkana fina, tanana nit inspiracije stvaranjem nečeg novog, vrednog i nadasve funkcionalog i dopaljivog.  

Moja radionica

Za Vas smo napravili mnogo lepih i zanimljivih proizvoda, prvenstveno od najfinijih materijala. Svaki proizvod se ručno radi i ne postoji identičan proizvod. Trudimo se da puno inovativnih ideja pretvorimo u realnost. Želimo da Vas naši proizvodi usreće i da Vam ulepšaju svaki kutak Vašeg doma, dvorišta ili kancelarije. Mi stvaramo sa dušom, sve radimo ručno, svaki naš proizvod je priča za sebe, svaki nosi neku pojedinačnu poruku. Mi ne pravimo dva ista predmeta.

Radionica

Nadamo se da kada budete posetili našu galeriju, da ćete nači nešto što Vam se dopada. Budite sigurni da sve što je ponudjeno u galeriji treba da Vama posluži kao inspiacija za Vašu kreativnost. Svaki naš proizvod na svoj neki jedinstven način, će ulepšati svaki kutak Vašeg prostora. Kreiranjenje novih oblika i formi je izazov kome smo mi posvećeni, želimo da Vam darujemo lepe i korisne stvari, koje će Vam ulepšati svakodnevnicu i koji će Vam izmamiti osmeh na licu.

Naš tim

Tim koji uči, tim koji istražuje, tim koji stvara u celini je pobednički tim. 

Sa ponosom Vam predstavljamo tim koji će Vam ulepšati svakodnevnicu.

Zainteresovani ste?
Pogledajte našu ponudu
Uživajte u kupovini

Za svaki artikal koji pronađete u našoj galeriji možete dobiti dodatne informacije ako pozovete telefonom ili postavite upit na naš e-mail. 

Želimo da podelimo naše zadovoljstov stvaranja sa vašim zadovoljstvom uživanja.

sr_RSСрпски језик